aisyah's FotoPage

By: aisyah zainordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 6-Jan-2007 02:20 Email | Share | | Bookmark
photos lagi



Quote:
Pulang dari jalan-jalan yang panjang ( Spain 16-20/12 , PMS 22-27/12 , Birm, 28-1/1, Notts 2/1-5/1) membawa bekal bersamaku gambar2 yang tak kurang sketnya. Perjalanan sangat best. Terasa sangat kenapa Allah suruh manusia itu mengembara untuk melihat bukti2 serta kesan2 sejarah lampau. boleh tengok gambar dahulu, jika ada masa saya akan menulis ( depends kalau ada mood gak...heheheheh)

gambar di atas diambil dari masjid pertama di granada setelah kejatuhan kerajaan Islam di Andalus selama 600 tahun...



pemandangan alhambra




dulu di kota ini ramai orang belajar al-quran dan hadis. kini yang tinggal adalah budaya sebegini...



Rumah2 di granada penuh dihiasi pinggan2 dibuat dari marble.. mungkin ini adalah sejarah tinggalan islam..



Pintu kota Medina Al-Zahra di cordoba


Nak cerita pasal spain? Terlalu banyak.. tak tau bile dapat cerita.. insyaallah gambar akan diupload lagi dari semasa ke semasa...


Saturday, 6-Jan-2007 01:42 Email | Share | | Bookmark
another photos

 


Quote:
Pulang dari jalan-jalan yang panjang ( Spain 16-20/12 , PMS 22-27/12 , Birm, 28-1/1, Notts 2/1-5/1) membawa bekal bersamaku gambar2 yang tak kurang sketnya. Perjalanan sangat best. Terasa sangat kenapa Allah suruh manusia itu mengembara untuk melihat bukti2 serta kesan2 sejarah lampau. boleh tengok gambar dahulu, jika ada masa saya akan menulis ( depends kalau ada mood gak...heheheheh)

gambar di atas diambil dari masjid pertama di granada setelah kejatuhan kerajaan Islam di Andalus selama 600 tahun...



pemandangan alhambra




dulu di kota ini ramai orang belajar al-quran dan hadis. kini yang tinggal adalah budaya sebegini...



Rumah2 di granada penuh dihiasi pinggan2 dibuat dari marble.. mungkin ini adalah sejarah tinggalan islam..



Pintu kota Medina Al-Zahra di cordoba


Nak cerita pasal spain? Terlalu banyak.. tak tau bile dapat cerita.. insyaallah gambar akan diupload lagi dari semasa ke semasa...


Monday, 6-Nov-2006 14:17 Email | Share | | Bookmark
Ukhuwah fillah @ notts game



Friday, 4-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lama dah tak update

Selamat Hari Raya
Ifftari At Syma's place
Assalamualaikum. lama gile tak update my fotopages. After the lost of my minolta camera,i havent got the money and chance to replace my camera. Im now holding the video camera,panasonic that alwas become my buddy. i did some photosbut not as much i take the video. I hope there is something called video pages so i can share my video.

Selamat Hari raya All!


Thursday, 3-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
ku di manchester dan liverpool

dgn mum on da way ke liverpool
ada chewing gum kat kaki?
pemandangan from mum's window
View all 21 photos...
best2.jumpa cik ina yg selalu disebut2 and jugak lyda...miss her so much.not to forget my roommate,mum.lagi best,my encounter with my 2 bug 'sis' resumed here.manchester;3-8.liverpool;5june


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net